18 Ocak 2014 Cumartesi, 15:25
Ara Güler'den iyi haber
Diyaliz desteğine yoğun bakım ünitesinde devam edilen Güler'in doktoru şuurun açık olduğunu bildirdi   Türk fotoğrafçılığının önemli ismi Ara Güler böbrek yetmezliği nedeniyle Memorial Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldı. Ara Güler'in diyaliz tedavisi aldığı ancak kan değerleri çok düştüğü için yoğun bakım servisinde diyalize gireceği öğrenildi.

"ŞUURU AÇIK"

Genel Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlusu Doç. Dr. Serdar Çelebi, duayen foto muhabiri Ara Güler'e uygulanan diyaliz desteğine Yoğun Bakım Ünitesi'nde devam edildiğini belirterek, Güler'in genel sağlık durumunun iyi ve şuurun açık olduğunu bildirdi.

Çelebi, kronik böbrek yetmezliği nedeniyle dün hastanede tedavi altına alınan Güler'in sağlık durumuna ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Güler'e uygulanan diyaliz desteğine Yoğun BakımÜnitesi'nde devam edildiğini belirten Çelebi, Güler'in genel sağlık durumunun iyi ve şuurunun açık olduğunu bildirdi.

Serdar Çelebi, "Nefroloji doktoru tarafından serviste takip edilirken tansiyonunun düşük olduğu görülüp, diyalizin daha kontrollü bir şekilde yapılması gerektiğine karar verildi. Hastamız dün ilk defayoğun bakımımızda diyaliz desteği aldı. Bugün de diyaliz tedavisini yoğun bakım ünitesinde görmesi planlanıyor. Hastamız şu anda genel bir check- up'tan geçiriliyor. Tüm değerleri olumlu olduğu takdirde yeniden servis takibine alınıp, diyaliz tedavisine devam edilecektir" bilgisini verdi.

1928’de İstanbul’da doğan fotoğraf sanatçısı, 1950 yılında gazeteciliğe başlamıştı. Güler, çektiğifotoğraflar ile efsaneleşti.

Ara Güler 2011’de Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’nü aldı.

TWITTER'DA 'ÖLDÜ'  İDDİALARI KIZDIRDI

Usta sanatçının öldüğüne dair gece yarısı Twitter'da dolaşan iddialar hastaneden yapılan bir açıklama ile yalanlandı. Güler'in sevenleri Twitter'daki bu iddialara sert tepki gösterdi.  
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Ara Güler'den iyi haber