24 Ocak 2014 Cuma, 15:18
ASGD, YENİ MALATYASPOR ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ
ASGD, YENİ MALATYASPOR ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ
 Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şubesi yönetimi, Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret ederek, takıma Sarıyer maçı öncesi başarılar diledi. 
Malatya’da yapılanmasını yeni tamamlayan Anadolu Spor Gazetecileri Derneği, Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara çiçek takdiminde bulundu.
Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şube Başkanı Akif Çelik, Yeni Malatyaspor’a ligin ikinci yarısında başarılar dileyerek, “Mert Korkmaz, devre arasında Yeni Malatyaspor’un başına getirildi. Malatyaspor’da forma giydiği dönemde hem futbolculuğu hem de beyefendi kişiliğiyle herkesin takdirini kazanmıştı. Sadece Malatyalı futbol severler değil, Türk futbol severlerinin de hafızasında yer almış ve herkes tarafından sevilen bir isim oldu. Yeni Malatyaspor’un başına teknik adam olarak geldiği için çok mutlu olduk. Yeni Malatyaspor’un Mert hocamızla birlikte istenilen başarıyı yakalayacağına inanıyoruz” dedi.
Çelik, Ali Ravcı’nın Yeni Malatyaspor’da Sportif Direktör olarak görev almasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Yeni Malatyaspor’un geçtiğimiz yıllardaki en büyük sıkıntısı iyi bir sportif direktörün takımın başında olmamasıydı. Bunu 4 yıldız her programda söylüyoruz. Buy anlamda Malatya’nın yetiştirdiği en önemli değerlerden olan Ali Ravcı, takımın başına sportif direktör olarak getirildi. İnşallah bundan sonra Yeni Malatyaspor’u güzel günler bekliyor” diye konuştu.
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mert Korkmaz, Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yere getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, “Amacımız Yeni Malatyaspor’u layık olduğu yere getirmek. İnşallah Allah bize bunu nasip eder. Hep beraber hedefimize ulaşırız” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ASGD, YENİ MALATYASPOR ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ