05 Mart 2014 Çarşamba, 17:14
ATEŞ: “İSTİŞARE İÇERİSİNDE HİZMET YAPACAĞIZ”
Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Nüvit Ateş, “Göreve gelmemiz halinde sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde çalışacağız, hizmet yapacağız” dedi.
Beraberinde partililerle birlikte Doğanşehirliler Derneği’ni ziyaret eden Doğru Yol Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Nüvit Ateş, seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.
Nüvit Ateş, “Biz siyasete Doğru Yol Partisi’nde başladık ve burada devam ediyoruz. Birileri gibi güç iktidar kimde ise o yöne yönelmedik. Göreve gelmemiz halinde sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde çalışacağız, hizmet yapacağız” şeklinde konuştu.
Yeşilyurt bölgesinde spor alanlarının yetersiz olduğuna dikkat çeken Ateş, “Ege Malatyalılar Derneği Başkanı olmam dolayısıyla Ege illerindeki iş adamlarının Malatya’daki organize sanayi bölgelerine yatırım yapmaları için köprü görevi yapacağız” ifadelerini kullandı.
Doğanşehirliler Derneği Başkanı Dilaver Gür ise, “Nüvit Bey’i şahsında tanıyoruz. Malatya sevdalısı olarak buluyoruz. Bir zamanlar Muğla Malatyalılar Derneği başkanı idi. Şimdi Ege Malatyalılar Derneği başkanlığı görevini yürütüyor. Ege illeri ile Malatya arasında gönül köprüsü kuruyor. Çıktığı yolda kendisine başarılar dileriz” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ATEŞ: “İSTİŞARE İÇERİSİNDE HİZMET YAPACAĞIZ”