04 Ekim 2016 Salı, 19:14
Av. Şahin Evin Malatya Baro Başkanlığına aday oldu
Av. Şahin Evin Malatya Baro Başkanlığına aday oldu
8-9 Ekim’de yapılacak Malatya Barosu Başkanlık seçimlerine kısa bir süre kala Av. Şahin Evin’de adaylığını açıkladı. 
Haftasonu yapılacak olan Malatya Barosu Genel Kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıklayan Şahin Evin, seçilecek Baro Başkanının geçmişinde mesleğine ve onuruna leke getirmemiş birisi olması gerektiğini ifade ederek “Özellikle de hukuki anlamda sorun yaşadığınızda o kişiye vekalet verebilecek kadar güveneceğiniz hukuki bilgi ve donanımda olmalıdır” dedi.
23 yıllık meslek hayatında ilkeler ve düşüncelerle hareket etmeye çalıştığını kaydeden Av. Şahin Evin, göreve seçildiğinde Malatya Barosunda fark oluşturmak istediğini söyledi. Seçilmesi durumunda yapacağı projeleri açıklayan Evin, “İlimizin büyük şehir olması ve uzmanlık gerektiren davaların çoğalması nedeniyle, 2 Ticaret, 1 Tüketici, 1 Fikri Sınai Haklar Mahkemesi Kurulması için gerekli girişimlerde bulunulacaktır. Meslektaşlar arasında kaynaşmanın sağlanması, meslektaşların ve ailelerinin spor, kültürel ve sanatsal faaliyetlere etkin katılımının sağlanması amacıyla kurslar açılması, faaliyet gösteren kuruluşlarla düşük ücretli hizmet sözleşmeleri yapılması gibi sosyal faaliyetlerin aktif hale dönüştürülmesi için gerekli organizasyonlar yapılacaktır. Baromuzun daha etkin ve yetkin faaliyette bulunabilmesi için, elinde bulunan taşınmazın bir an önce satış veya takas yoluyla elden çıkarılması sağlanarak ihtiyacımızı karşılayacak bir binanın alınması veya inşa edilmesi gayret edilecektir” ifadelerine yer verdi.
Şuana kadar Şahin Evin ile birlikte Baro Başkanlığı için mevcut başkan Enver Han ve Av. Nurettin Sert adaylıklarını açıkladılar.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Av. Şahin Evin Malatya Baro Başkanlığına aday oldu