23 Ocak 2014 Perşembe, 17:39
AYDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR MESAJI
AYDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, AK Parti Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adaylığı açıklanan Hacı Uğur Polat’a başarılar diledi.
Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adaylığı sürecinde kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Aydoğan, “30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimde Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı oldum. Bu süreçte desteğini esirgemeyen başta, AK Parti Malatya Teşkilatı’nın değerli ailesine, sivil toplum kuruluşlarına ve hemşerilerime şahsıma gösterdikleri yakın ilgi ve teveccühten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Malatya her geçen büyüyen, gelişen ve modern bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Bu şehir hizmetlerin her zaman en iyisine layıktır. Hiç şüphe yok ki bu bir hizmet yarışıdır. Bu süreçte aday olan tüm arkadaşlarımız da bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirecektir” dedi.
Aydoğan, AK Parti’de hizmete devam edeceğini de sözlerine ekleyerek, “Bundan sonraki süreçte de her zeminde ve her fırsatta 2001 yılında kurulan ve Malatya'da kuruluşunda yer almaktan onur duyduğum AK Parti ve memleketime hizmet bilinci ile yoluma devam edeceğimi belirtir hepinize saygılar sunarım” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AYDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR MESAJI