15 Haziran 2014 Pazar, 11:33
AYŞE ECE KAYABAŞ:
Malatya'da özel bir kolejde öğrenim gören Ayşe Ece Kayabaş, 2014 Özgür Pencere Genç Kalem Öykü Yarışması'nda, Lise dalında 'İnsanoğlunun Sonsuzluğu' adlı öyküsü ile Türkiye ikinciliğini elde etti. 
TED Malatya Koleji Özel Lisesi 9. sınıf öğrencisi Ayşe Ece Kayabaş, Özgür Pencere Edebiyat ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen 2014 Özgür Pencere Genç Kalem Öykü Yarışması'nda, Lise dalında öyküsüyle ikinci oldu.
Okul Müdürü İsmail Özçelik, Kayabaş'ı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek, "Türkiye'de edebiyat alanında otorite olan Pencere Genç Kalem Öykü Yarışması'nda büyük bir başarı elde etti. Kendisi 'İnsanoğlunun Sonsuzluğu' adlı öyküsüyle Türkiye ikincisi oldu. Yarışmayan giren öyküler kitaplaştırıldı ve satışa sunuldu. Bu kitabın tüm gelirleri eğitim alanında ihtiyaç sahibi öğrencilere veriliyor" ifadelerini kullandı.
2014 Özgür Pencere Genç Kalem Öykü Yarışması'nda Lise dalında Türkiye ikinciliğini elde eden Ayşe Ece Kayabaş, yazmaya devam edip, birinciliği elde etmek istediğini söyledi.
Yarışmaya iddialı bir şekilde girdiğini ifade eden Kayabaş, "Bu sürece inanarak girdim. Tabi herkes bu başarıyı elde etmek ister. Bende bu başarıyı elde ettiğim için mutluyum" dedi.
Kayabaş, yazmaya devam etmek istediğini belirterek, edebiyat alanında düzenlenecek olan yarışmalara bundan sonrada katılacağını dile getirdi.

15_HAZIRAN_GENC_KALEMLER_OYKU_YARISMASI paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
AYŞE ECE KAYABAŞ: