14 Temmuz 2016 Perşembe, 16:25
Ayyıldız Ampute Futbol Kulübü destek bekliyor
Ayyıldız Ampute Futbol Kulübü destek bekliyor
 Malatya Ayyıldız Ampute Futbol Kulübü, geçtiğimiz 2015-2016 Futbol sezonunda, oynadığı 1.Ampute Futbol Ligi müsabakalarında şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı. 
1.Ampute liginde aldığı sonuçlarla adından söz ettiren ligin güçlü takımlarından Malatya Ayyıldız Ampute Futbol Kulübü, 2016 - 2017 Futbol sezonunda çıtayı yükselterek, hedefi Süper Lig olarak belirledi.
Yeni sezonda hedefine ulaşmak isteyen Malatya Ayyıldız Ampute Futbol Kulübü, bu doğrultuda ilk iş olarak geçtiğimiz yıllarda kulübe destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi verecek ve yeni sezon için de destek isteyecek.
Zor şartlar altında mücadele eden ve yetiştirdiği sporcuları maddi olanaksızlıklar yüzünden başka kulüplere kaptıran ampute takımının birçok futbolcusu bu kulüplerde başarılı olarak milli takımda forma giyiyor.
Önümüzdeki günlerde bir destek gecesi tertiplemeyi planlayan Ayyıldız Ampute Futbol Kulübü, geceye Bakan Bülent Tüfenkçi ile Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ı da davet edecek.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Ayyıldız Ampute Futbol Kulübü destek bekliyor