11 Kasım 2016 Cuma, 13:56
Ayyıldız Ampute takımı Büyükşehir Belediyespor bünyesine dahil oldu
Ayyıldız Ampute takımı Büyükşehir Belediyespor bünyesine dahil oldu
Malatya Ayyıldız Ampute Futbol takımı, Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesine dahil oldu. 
1.Ampute Futbol Ligi takımlarından olan Malatya Ayyıldız Ampute futbol takımı, Malatya Büyükşehir Belediyespor bünyesine dahil olarak bundan sonraki süreçte lige Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute takımı ismiyle devam edecek.
Bünyelerine aldıkları ampute takımının geçmişte büyük başarılara imza atan bir takım olduğunu kaydeden Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman, ampute takımının belediye bünyesine alınmasında emekleri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.
Gazi ve engellilerden oluşan Ayyıldız Ampute takımının bundan sonra Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute takımı olarak yoluna devam edeceğini kaydeden Barman, “Binlerce gencimiz lisanslı olarak aktif spor yaptığı kulübümüz bünyesine dahil olan ampute takımına bu birlikteliğin hayırlı olmasını diliyorum. Bence bu çok önemli bir olay diye düşünüyorum. Gazilerimiz ve engellilerimizin hayata daha çok entegre olabilmeleri adına kurulan bu kulübün her şekilde desteklenmesi gerekmektedir. Burada emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu teklif geldiğinde gözü kapalı kabul etti” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Ayyıldız Ampute takımı Büyükşehir Belediyespor bünyesine dahil oldu