26 Haziran 2014 Perşembe, 13:42
BAĞIMLILIK BİLİNÇLENDİRME STANDI AÇILDI
Bağımlı kişilere veya zararlı alışkanlıklardan uzak durmak isteyenlere yardımcı olmak için stant açıldı. 
Malatya Park AVM’de, Malatya İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde açılan zararlı alışkanlıklardan uzak durmak isteyenlere yardımcı olmak için stant 27 Haziran akşamına kadar açık kalacak.
Etkinlikle ilgili bilgi veren İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Tütün ve Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü Bülent Ceylan, “Uluslar arası uyuşturucu ile mücadele günü nedeniyle , Malatya Park AVM’de, Malatya İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde stant açtık. Standa gelen vatandaşlara broşürler veriyor ve eğitimlerde bulunuyoruz” diyerek, anne ve babaları bilgilendirmek. Zararlı alışkanlıkları olanlara bilgiler aktarmaktır. Amacımız uyuşturucu bağımlılığını ortadan kaldırmaktır” ifadelerini kullandı.
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü’nde (KOM) görevli Uğur Çilek ise, Uluslar arası uyuşturucu ile mücadele günü nedeniyle etkinlik düzenledik. Uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklar konusunda bilinçlenmek isteyenler, Cuma akşamına kadar Malatya Park AVM’ye standımıza uğrayabilirler. Amacımız, gençleri uyuşturucu batağı ve çamuruna girmeden,başlamadan bitirmek istiyoruz. Bu konuda eğitimler veriyoruz. Talebin yapılması halinde her türlü eğitime katılabiliriz” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BAĞIMLILIK BİLİNÇLENDİRME STANDI AÇILDI