11 Mart 2018 Pazar, 16:49
Bakan Tüfenkci ve Sarıeroğlu Malatya’da Programa Katıldı
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Selam Medya Grubu’nun kuruluş yıldönümü programına katıldı. 
Selam Medya Grubu’nun kuruluş yıldönümü etkinliğine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Valisi Ali Kaban, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, İlçe Belediye Başkanları, STK temsilcileri, kamu dairelerinin il müdürleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. 
Etkinlikte ilk olarak Selam Medya Grubu’nu tanıtan bir tanıtım videosu izlettirildi. Daha sonra açılış konuşmasını yapan Selam Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Bakırcı, “Yaptığımız programlarla Malatyamızda ve bölgede doğru ve hızlı haberciliğe önem verip, toplumun tüm kesimlerine eşit mesafede bulunup, inançlara saygılı, geleneklere bağlı, değerler eğitimini önemseyen, tarihe, kültüre ve sanata gerektiği önemi veriyoruz” dedi. 
Vuslat TV ve Vuslat Gazetesi Haber Müdürü Ökkeş Cerit de, “Yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü kuvvet olduğu söylenen medyanın toplum üzerinde ki inkar edilemez etkisini, Selam Medya Grubu olarak bizler kamu menfaatine uygun bir şekilde kullanıp, toplumu bilgilendirirken doğru ve tarafsız olmayı tercih ediyoruz. Genç, dinamik ve heyecanlı bir ekibiz. İmkanlarımız dahilinde, sizlerin de desteğiyle medya grubumuzu daha iyi yerlere taşıyacağımızın sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı. 
Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Selam Medya Grubu İle Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen Mehmetçiğe Mektup yarışmasında ilk üçe giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilerin kaleme aldığı mektuplar hazırlanan bir video ile salondakilere izlettirildi. Öğrencilerin mektupları salonda duygusal anlar yaşattı. 
Birinci olan Kemal Özalper İlkokulu'ndan 3-G sınıfı öğrencisi Ali Özgür Gülpınar’a ödülünü MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem verdi. İkinci olan TOKİ İlkokulu 4-D sınıfı öğrencisi Nazgül Cengiz’e ödülünü AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin verdi. Üçüncü olan Doğanşehir Kurucaova İlkokulu 3-A sınıfı öğrencisi Elanur Kurtulmuş’a ödülünü Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır verdi. 
Selam Medya Grubu’nun Kuruluş yıldönümü Etkinliği, katılımcılara plaket takdimi ile sona erdi. 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Bakan Tüfenkci ve Sarıeroğlu Malatya’da Programa Katıldı