22 Aralık 2014 Pazartesi, 10:27
BAKIRKÖY AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA MALATYALI AYSUN ÇELİKLER SEÇİLDİ
İstanbul Bakırköy AK Parti İlçe Başkanlığı’na İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi olan Malatyalı Aysun Çelikler getirildi. 
Uzun yıllardır İstanbul'da yaşayan Çelikler tek aday olarak girdiği seçimde oylamaya katılan delegelerin geçerli oylarının tamamını alarak Malatyalıların yoğun olarak yaşadığı Bakırköy'ün AK Parti İlçe Başkanı oldu.
AYSUN ÇELİKLER KİMDİR?
Malatya'da doğan Çelikler Malatya Fırat İlkokulu, Atatürk Orta Okulu, ve Malatya Lisesini bitirdi,Üniversite tahsilini ise İstanbul Teknik Üniversitesinde tamamladı.
İnşaat mühendisi olarak 1999 yılına kadar tatil köyü, konut inşaatlarında şantiye şefliği ve proje müdürlüğü görevlerinde bulundu. 1999 yılında TAV Havalimanları Holding A.Ş.’ne girdi.
2012 yılına kadar TAV Holding merkez kadrosunda üst düzey yönetici olarak çalıştı. 2012 Şubat’ından beri, İDO İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nde üst düzey yönetici olarak çalıştı. Şu anda ise TAV Holding Ceosu Sani Şener’in danışmanlığını yapmaktadır.
Malatya’da bir yerel kanalda uzun yıllar sandıktan çıkanlar isimli televizyon programı yapan ve bir çok ulusal kanalda da yer alan ev hanımı ve şair merhume Süreyya Soyman ile Arapgirli mali müşavir Yılmaz Soyman’ın üç kızından birisi olan Aysun Çelikler aynı zamanda ÇEKÜL Vakfı Malatya Bölge Koordinatörü ve Darende Belediyesi Başkan Danışmanı Bekir Sözen’in de yeğenidir. Erzurumlu iş adamı Şecaaddin Çelikler ile evli olup Emir isminde bir çocuk annesidir.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BAKIRKÖY AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA MALATYALI AYSUN ÇELİKLER SEÇİLDİ