29 Ocak 2014 Çarşamba, 20:22
BAL LİGİ
ölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Bedir Yağız Aktaş, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi.
Aktaş, 44 Malatyaspor’u sezon sonunda hedefine ulaştırmak istediklerini belirterek, “Bizim amacımız şampiyonluktu. Puan kaybetmiş olsak ta hep şampiyonluk hedefimizi kovalamayı devam ettireceğiz. Sonuçta biz iyi kurulmuş bir takımız. Şampiyonluk yolunda yürüyen bir takımın bazen puan kayıpları çok normal karşılanmalı. Bizim takım ayağa pas yapan kaliteli oyuncularından kurulu bir takım. Gittiğimiz deplasman takımlarından bazılarının saha zeminleri çok kötü. Buna rağmen 3 puanla döndük Birecik Belediyespor karşısında. Çok anlamlı bir 3 puan oldu bizim için. Bazen puan kayıpları yaşıyoruz. Böyle şeyler oluyor. Ligdeki puan kayıplarını daha aza indireceğiz. İnşallah sezon sonunda şampiyon olan takım biz oluruz” dedi.
Şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Aktaş, “Oynadığımız takımlardan düşmemeye oynayan takımlar var. Bu gibi takımlara puan kaybetmemiz çok normal. Kapanıyorlar takım halinde. Katı savunmayı açmak için uğraşıyoruz. Bazen açmakta güçlük çekiyoruz. Şanssızlık faktörü de yaşıyoruz. Ama zaman geçtikçe takım birbirine daha uyum sağlıyor. Hocamızın yöneticilerimiz bize verdikleri destek sayesinde inşallah puan kayıpları daha az yaşamak istiyoruz. Niçin burada olduğumuzu biliyoruz. O yüzden bu takım şampiyon olması için elimizden ne geliyorsa yapacağız” diye konuştu.
Aktaş, Pazar günü Malatya İl Özel İdarespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, “Malatya derbisine çıkacağız. Zor bir maç olacak. Rakibin kolayı zoru yok bundan sonraki haftalarda. Ama iyi bir ekibiz. Dostça bir karşılaşma olur. İnşallah sahadan güzel bir skorla ayrılan taraf biz oluruz” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi