20 Eylül 2015 Pazar, 17:47
BAL TAKIMLARI GALİBİYETLE BAŞLADI
BAL TAKIMLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

BAL TAKIMLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grubun ilk haftasında sahasında Hatay ekibi Belen Belediyespor'u konuk eden 44 Malatyaspor, rakibini 2-0 yenerek, lige 3 puanla başladı.

Yeşiltepe Stadı 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Taner Kaya, Özkan Gündüz ve Mazlum Gülsever hakem üçlüsü yönetti. 44 Malatyaspor, eksiklerle çıktığı mücadeleyi, 33. dakikada Zafer, 35. dakikada da Harun'un penaltıdan attığı gollerle 2-0 kazandı.

44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, lige 3 puanla başladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Sezona bir takım sıkıntı ve eksiklerle başladıklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, "Ligin ilk maçları her zaman zorlu geçer. 44 Malatyaspor olarak eksiklerle çıktığımız bu zorlu maçı kazanmasını bildik" dedi.

 

-Malatya Yeşilyurtspor deplasmanda galip

Malatya'nın BAL Ligi'ndeki bir diğer temsilcisi Malatya Yeşilyurtspor ise deplasmanda Adıyaman 1954 Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Adıyaman Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı İsa Durmuş, Erhan Güneş ve Ahmet Ulu hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Yeşilyurtspor, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak, sezona galibiyetle başladı. Malatya Yeşilyurtspor'a galibiyeti getiren golleri Turgut ve Melik kaydetti. Adıyaman 1954 Spor Kulübü'nün tek golüne Volkan imza atarken, Malatya Yeşilyurtspor'da Mehmet Onur 60. dakikada çift sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Sucu, zorlu bir rakiple deplasmanda karşı karşıya geldiklerini ifade ederek, 10 kişi kalmalarına karşın futbolcuların iyi bir performans ortaya koyduklarını ve sahadan 3 puanla ayrılmasını bildiklerini ifade etti. /FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BAL TAKIMLARI GALİBİYETLE BAŞLADI