13 Nisan 2015 Pazartesi, 17:47
'BARAJ MAÇINI KAZANACAĞIZ'
'BARAJ MAÇINI KAZANACAĞIZ'

Malatya Yeşilyurtspor'un takım kaptanı Turgut Ulutaş, baraj maçını kazanarak, gelecek yılın hesaplarını yapmak istediklerini söyledi.

Ulutaş, sezonun son maçını galibiyetle bitirmenin kendileri için çok önemli olduğunu kaydederek, sezonu en iyi şekilde tamamladıklarını belirtti.

Güzel bir mücadeleyle, sezonu 3 puanla tamamladıklarını ifade eden Turgut, "Arkadaşlarımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Sezonu galibiyetle tamamlamak bizim için önemliydi. Adıyamanspor karşısında güzel bir mücadeleyle galip geldik" dedi.

Ligin sonlarına doğru yüksele bir grafiklerinin olduğunu hatırlatan golcü futbolcu, yükselen form grafiklerini devam ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ulutaş, "Genç ve iyi bir ekibiz. Sıkıntılı bir sezon geçirdik ancak sezon sonunda yükselen bir form grafiğimiz vardı. Bu çıtayı giderek yükselttiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nin şampiyonu Demirspor ile BAL Ligi için baraj maçı oynayacaklarını kaydeden Ulutaş, "Sezon bizim için sona erdi. Ancak önümüzde baraj maçı var. Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nin şampiyonu Demirspor ile BAL Ligi için baraj maçı oynayacağız. Baraj maçını da kazanıp, önümüzdeki senenin hesaplarını yapmak istiyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur" ifadelerini kullandı./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
'BARAJ MAÇINI KAZANACAĞIZ'