06 Ağustos 2014 Çarşamba, 15:17
BAŞBAKAN'A 2023 MISRALIK ŞİİR
Malatya'da emekli Nusret Başyiğit, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi dolayısıyla 2023 mısra şiir yazdı. 
Türkiye'nin 81 ilinden en az bir kıtanın yer aldığı 2023 mısralık şiirinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı hizmetlere de yer veren Başyiğit, şiirine 'Cennettir Benim Ülkem' başlığını verdi.
2023 hedefine destek amacıyla Türkiye genelinde yapılan çalışmaları da konu alan Başyiğit, şiirinin 2023 mısra olmasının tesadüf olmadığını ifade etti. Başyiğit, "Bu şiiri bana yazdıran ülke, millet ve Başbakan sevdası. Türkiye'nin 81 ilinden kıtaların yer aldığı 'Cennettir Benim Ülkem' başlıklı şiirim 2023 mısra oldu" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'a şiirinde destek veren Nusret Başyiğit, "Recep Tayyip Erdoğan, yalnız bizim değil, bütün ülkenin umudu haline geldi. Ülkemizin geçmişte yaşadıklarını çok iyi biliyoruz. Allah ondan razı olsun. Malatya ve Türkiye'mize çok büyük değişimler yaşattı" dedi.
Başyiğit, 2023 hedefinin 2023 mısra ile ortaya çıktığını ifade ederek, "Şiirimin büyük bir kısmında Türkiye'de yapılan hizmetlere yer verdim. Asya ve Avrupa kıtalarını denizin altında birleştirdik. Üçüncü köprüyü yapıyoruz. Duble yollar, ülkemizin ekonomik durumu, sağlık, eğitimi bunlar Sayın Başbakanımız sayesinde oldu. Bundan dolayı 2023 hedefi, 2023 mısra ile ortaya çıktı" şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BAŞBAKAN'A 2023 MISRALIK ŞİİR