17 Ekim 2016 Pazartesi, 13:45
Basın mensuplarından Marmaris’e ziyaret
Basın mensuplarından Marmaris’e ziyaret
Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği’nin organizesi ile Muğla İli Marmaris İlçesi’ni de ziyaret eden basın mensupları, Marmaris belediye başkan yardımcısı Dursun Kaplan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris İlçe başkanı Yücel Ünlü’nün konuğu oldu. 
Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, ziyarette yaptığı konuşmada turizm beldelerine daha fazla kaynak ayrılıp, daha fazla yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi. Bu yıl özellikle yabancı turist sayısındaki düşüklükten de söz eden başkan yardımcısı Kaplan, hükümetin bu konuda önlem alıp, turizm işletmelerinin sorunlarını gidermesi gerektiğini kaydetti.
Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ise, “Bizim dostluğumuz Allah’ın verdiği ömre kadardır. Biz gittiğimiz yerlerde kayısımızı ve şehrimizi tanıtıyoruz. Dernek olarak kültürel köprü görevi yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra, Kaplan’a, Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği ile Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’nin plaketi takdim edildi.
Daha sonra Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ve Malatyalı basın mensupları Marmaris İçmeler Belediyesi eski Belediye Başkanı Zeki Eren’i ziyaret etti. Ziyarette önce muhtarlık daha sonra 19 yıl çeşitli partilerde belediye başkanlığı yapan Eren, Malatyalı dostları hakkında eski günleri yad etti. ANAP’da başkanlık yapan Eren,” Malatyalılardan birçok tanıdığım var” diyerek, gençlere yol açma bakımından daha belediye başkanlığına aday olmayacağını dile getirdi.
Ziyarette Ateş, Malatyalılara gösterdiği ilgiden dolayı Eren’e derneğin plaketini sunup, kayısı hediye etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Basın mensuplarından Marmaris’e ziyaret