15 Temmuz 2014 Salı, 13:25
BAŞKAN AHMET ÇAKIR, İFTARDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Müftülüğü tarafından organize edilen Melekbaba Özgürtepe Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine iftar verdi. 
Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çocukların sokaklarda zamanlarını tamamen boşa geçirmeden hem oyun oynamaları, hem de kurslara giderek kendilerini yetiştirmelerinin çok önemli olduğunu söyledi. Gençleri ve çocukları daima önemsediklerini hatırlatan Başkan Çakır, iftar yemeğini de bu yüzden düzenlediklerini kaydetti.
Gençlerin gelecekte büyüklerin yerini alacağını belirten Başkan Çakır, “Sizlere güveniyoruz. Eğitim alanında kendinizi yetiştirecek ve çevrenizde örnek çocuklar olacaksınız. Çevreye saygılı, büyüklerini ve küçüklerini bilen, mahallenin sorunlarını görebilen, mahalleye faydalı olabilecek her türlü işte yardımcı olabilen pırıl pırıl gençler olacaksınız. Bu eğitimlere gitmenizin okulunuzdaki eğitimlerinize de katkısı olacak. Dolayısıyla hem ailenize hem de topluma faydanız olacak” şeklinde konuştu.
Başkan Çakır, öğrenceleri tebrik ederek, “Başta cami imam hatibi olmak üzere velilerimize ve kursa emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
İftar yemeğinde, 75 yaşındaki kurs öğrencisi Fatma Taner programa katılanların ilgi odağı oldu. Fatma Taner’in Yaz Kursu’nda Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendiği kaydedildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BAŞKAN AHMET ÇAKIR, İFTARDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU