02 Şubat 2018 Cuma, 19:55
Başkan Çakır Türkiye Gazetesini Ziyaret Etti
MalatyaBüyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu'yu ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Ahmet çakır 15 Temmuz sürecinde TGRT’nin ve Türkiye Gazetesi’nin dik duruşundan dolayı teşekkür ederek,” Bizler çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz, fırsat buldukça Malatya’mızda görev yapan basın temsilcilerini ziyaret ediyoruz. Bakıldığı zaman TGRT’nin ve Türkiye Gazetesi’nin 15 Temmuz sürecindeki duruşu çok önemliydi gerçekten çok güzel habercilik örneği yaptılar bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Yerelde yapılan çalışmaların duyurulması adına bu güne kadar son derece güzel bir çalışma örneği gösteriyorlar bundan dolayı da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Malatya belediyesi çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Çakır, "Malatya’mız çok hareketli ve gelişen bir il, ekonomisi büyüyen bir il, sağlık sektöründe büyüyen bir il, üniversitesi büyüyen bir il kent olarak büyük şehir oldukta sonra ilçeleri ile birlikte gelişen büyüyen bir yapıdayız. Büyükşehir’in avantaja dönüşmesi anlamında geçtiğimiz 4 yıl içerisinde çok önemli çalışmalar yapıldı. Bütün kentin alt yapısı yenilendi üst yapı modern bir şehirciliğe, uzun vadeli 50 yılı hedef alan imar çalışmaları 60 yıl hedefleri ortaya koyduğumuz alt yapı yenilemeleri. Bir büyükşehir’in vizyonel bakış imkanını ortaya koydu. Mastır planı üzerinde çalışmalar geliştirildi buna bağlı 5 yıllık strateji planlar geliştirildi. Bizim yönetim anlayışımızda hemşehrilerimize kulak vermek, onlarla birlikte ortak akıl ile şehrimizi yönetmek hedefimizdir” şeklinde konuştu.
Koyuncu ise, Malatya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı Çakır 'a teşekkür ederek, "Malatyamız'a yapmış olduğu hizmetleri gerçekten takdir ediyoruz. Malatya’yı anlaya bilmek için Malatya’nın dışındaki diğer illere gitmek gerekiyor, gidip geldiğimizde Malatya’ya ya neler yapıldığını o zaman görüyoruz ve fark ediyoruz. Başta başkan olmak üzere bütün ekibini başarılar diliyorum” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Başkan Çakır Türkiye Gazetesini Ziyaret Etti