04 Mayıs 2015 Pazartesi, 18:35
BAŞKAN ÇAKIR: “ŞİMDİ HEDEF SÜPER LİG”
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 2014-2015 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak PTT 1. Lige yükselen Yeni Malatyaspor için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bir kutlama mesajı yayınladı. 
Şampiyonluktan dolayı kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuları kutlayan başkan Çakır, mesajında şunları belirtti. “Bazı değerler, şehirler ve insanların ortak değerleridir. Malatya’da da Yeni Malatyaspor, hepimizin göz bebeği ve ortak değerlerinden bir tanesidir. Türkiye’de bir marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen Malatyalıları Süper Lig’de temsil edilmesi gerekir. Bu düşünceden hareketle tüm Malatyalıların ortak paydaşı olan Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Lig'e çıkması için yıllardır büyük destekler verdik. Geçtiğimiz sezonlarda hep son maçlarda kaybettiğimiz şampiyonluğu bu yıl yakaladık. Öncelikle lig şampiyonluğundan dolayı başta Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanımız Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyelerini, Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Feyyaz Uçar ile futbolcular olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyor, Malatyalı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum"dedi.
Kulüp yönetiminden, teknik heyetine, futbolcusundan, taraftarına, kurum ve kuruluşlardan, işadamlarına, STK’lardan tüm kesime Yeni Malatyaspor’a verdikleri destek ve gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarını sunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır; "Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar verdiğimiz desteği bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde sürdüreceğiz. Her zaman hedefimiz olan Süper Lig’e çıkmamız için son bir basamak kaldı. Bu yıl mücadele edeceğimiz PTT 1. Lig'de ama en kısa sürede başarılı olarak Süper Lig’e çıkmamız lazım. Şimdi hedefte Süper Lig var. Tüm Malatya olarak el ele, omuz omuza vererek, bu takımı Süper Lig’e çıkaracağız. Birçok konuda Türkiye’de öncülük eden ve örnek alınan Malatya, birlik ve beraberlik içerisinde bunu da başaracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Yeni Malatyaspor’un şampiyonluğunu tekrar kutluyor, İlimize ve spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diyerek Malatyaspor'un şampiyonluğunu kutladı. 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BAŞKAN ÇAKIR: “ŞİMDİ HEDEF SÜPER LİG”