17 Ocak 2018 Çarşamba, 20:19
Başkan Eser Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçeye bağlı Heyik Eteği Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi. 
Burada konuşan Başkan Eser, vatandaşların daha refah bir şekilde yaşaması için çalıştıklarını belirterek, mahallenin güzel bir görünüme kavuşmasını istediklerini söyledi.
Başkan Eser, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Siz her zaman devletinizin yanında oldunuz, bayrağınıza saygılısınız, caminize bağlısınız, ezanınıza bağlısınız, memleketinize duyarlısınız, sizin yanlışınız yok. Dolayısıyla siz hizmetin en güzeline layıksınız. Biz size ne kadar hizmet etsek az. Biz sizin emrinizdeyiz" dedi.
Darendelilere istihdam sağlamak amacıyla çalışmalar yaptıklarını da aktaran Başkan Eser, “Organize sanayisinde 10 tane fabrika yeri sattık, şeytanın bacağını kırarsak baharda 1 veya 2 fabrikanın temelini atarsak, ben size bunun müjdesini de vereyim onlarla da görüşmeler yapıyoruz irtibatlarımızı sürdürüyoruz, iş adamlarımızla da görüşmelerimiz devam ediyor. Bunlar bir kurulmaya başlarsa inşallah onlar da faaliyete geçince iş sahalarımız da olur. Çocuklarımız da mağdur olmaz. En güzel şekilde onlar da çalışırlar onlar da mutlu olurlar" diye konuştu.
Eser, bu yıl ilçeye doğal gaz getireceklerini de söyledi
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Başkan Eser Vatandaşların Sorunlarını Dinledi