15 Mart 2018 Perşembe, 01:31
Başkan Gürkan ASKON’u Ağırladı
Başkan Gürkan ASKON’u Ağırladı
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mesut Karataş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 
Ziyarette konuşan ASKON Malatya Şube Başkanı Mesut Karataş, Başkan Gürkan’ın büyük hizmetlerde bulunduğunu ifade ederek, “Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. ASKON Malatya il Yönetimi olarak çalışmalarını takdir ediyoruz. Özellikle şehrin tarihi ve kültürel dokusuna yaptıkları müdahale ve bu müdahaleler sonucu da şehrin o tarihi dokusunu bozmadan aslına uygun bir şekilde yapılmasını önemsemesi bizim için ayrı bir değer” şeklinde konuştu. 
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz sivil toplum örgütleri olsun, sanayicilerimiz olsun, meslek kuruluşlarımız olsun, sendikalarımız, kanaat ve yerel önderlerimiz olsun onlarla şehrin geleceğini planlamaktan, onların fikirlerini almaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kaldı ki bizim belediyecilik ilkelerimizden olmazsa olmazımız katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Katılımcı belediyeciliğin temel amacı da az önce saydığım sosyal tarafların şehrin geleceğine yön vermesi ve şehrin yol haritasının ve yön pusulasının oluşmasında da katkılarını almaktır. Gerek Anadolu Sanayici ve İş Adamları Derneği olsun, gerek diğer meslek kuruluşlarımız olsun, onların katkıları ve önerileri bizim için anlamlı ve manidardır. Bunları önemsiyor ve kendi icraat hayatımızda da bunu uygulamaya çalışıyoruz” diye konuştu. 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Başkan Gürkan ASKON’u Ağırladı