02 Haziran 2014 Pazartesi, 14:09
BAŞKAN POLAT, İLK BASIN TOPLANTISI YAPTI
 Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kiraz Festivali’nin 21-22 Haziran günleri düzenleneceğini belirterek, “Oturmayı değil, sahada olmayı hep tercih ederim” dedi.
Öğretmenevi’nde, Belediye Başkan Yardımcıları Meltem Kavuk, Mehmet Güner, Mehmet Çınar, Haydar Şahin ve Muammer Zafer ile birlikte basın mensupları ile ilk kez bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, önce yapılanmayla ilgili bilgiler aktardı.
Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte oluşturulan merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi’ne verilen 7 belediye başkan yardımcılığından 5’ini şimdilik kullandıklarını söyleyen Başkan Hacı Uğur Polat, 7 belediyeden gelen personellerle 118 memur, 140’a kadrolu diğerleri hizmet alımı ile alınan toplam 351 işçi ile hizmetleri yürüttüklerini vurguladı.
Yakınca Belediyesi binasında belediye başkanlığı olarak hizmet sürdürdüklerini, diğer belediye binalarında hizmet birimlerinin görev yaptığını söyleyen Polat, “Yeşilyurt Belediye binası için MAŞTİ karşısındaki İl Özel İdaresi alanında bir binayı aldık. Yakında taşınacağız. Diğer binayı da ileriki günlerde alacağız. Yeni bir hizmet binası yerine ise milletimiz nereye kadar verirse oraya yapılacak” dedi.
Kiraz Festivali’nin 21-22 Haziran günleri düzenleneceğini söyleyen Polat, “Soma’daki maden kazası nedeniyle festivalin konser kısmını yapmayacağız. Zirai don nedeniyle diğer meyveler gibi kiraz ürünü de yok gibi. Nikah, sünnet ve çeşitli etkinlikler ile güreş müsabakaları yapılacak” ifadelerini kullandı.
Projeler hakkında ayrıntılı açıklamaları daha sonra yapacaklarını dilme getiren Polat, “Oturmayı değil, sahada olmayı hep tercih ederim” diyerek, Yeşilyurt’un mevcut yeşilini korumanın yanı sıra ek yeşil alanlar oluşturulması için da çaba göstereceklerini vurguladı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BAŞKAN POLAT, İLK BASIN TOPLANTISI YAPTI