17 Ağustos 2016 Çarşamba, 17:49
Başkan Polat’tan 15 Temmuz Gazisi Alpdemir’e ziyaret
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında kışladan tankların çıkmasına engel olmaya çalışırken yaralanan Komiser Yardımcısı Kemal Cavit Alpdemir’i evinde ziyaret etti. 
66. Mekanize Piyade Tugayı içerisinde darbe girişimine destekte bulanan isyancılara karşı yapılan müdahalede Boğaziçi Köprüsüne giderek tankların kışladan çıkmasına engel olmaya çalışan Kemal Cavit Alpdemir çapraz ateş sonucu bacağından ve kalçasından yaralanmıştı. Komiser Yardımcısı Alpdemir’i evinde ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, sağlık durumunun günden güne iyiye gittiğini belirterek, “15 Temmuz gecesinin karanlığı Cavit Alpdemir gibi kardeşlerimiz sayesinde aydınlık bir sabahı getirdi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bizler her zaman şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanındayız. Darbeye karşı milletimiz bir bütün oldu. Hep birlikte tek yürek darbeye karşı durduk. Çok şükür böyle kahraman, mübarek bir milletimiz var. Ömer Halis Demir gibi Kemal Cavit Akdemir gibi polislerimiz var. En yüksek mertebeler şehitlerimizin ve gazilerimizindir. 15 Temmuz bir direniş, bir destandır. Torunlarımız tıpkı bizim şimdi Çanakkale’yi öğrenip gururlandığımız gibi onlar da 15 Temmuz’u öğrenip atalarıyla gurur duyacaklar” şeklinde konuştu.
Bacağından ve kalçasından yara alan Komiser Yardımcısı Kemal Cavit Alpdemir ise, “Çatışma bir buçuk saat civarında sürdü. Vurulduktan sonra yardımın gelmesini bekledim, yanımdaki arkadaşlar bilincimin açık olması için sürekli konuşturdular beni. Ambulansla hastaneye kaldırıldıktan sonra vücuduma saplanan mermiler çıkarıldı. 3 ay sonra bir ameliyatta bunun için geçireceğim. Ne aldığımız yaralar, ne çektiğimiz acılar bizim vatan sevgimizi azaltmaz. Bugün yine böyle bir hamle ile karşı karşıya kalsak yine en ön saflarda mücadele edenlerden olurum” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Başkan Polat’tan 15 Temmuz Gazisi Alpdemir’e ziyaret