04 Şubat 2015 Çarşamba, 16:13
BASKETBOL'A SPONSOR DESTEĞİ

Alcatraz, Anadolu Basketbol Spor Kulübüne sponsor oldu.

Malatya'da faaliyet gösteren Anadolu Basketbol Spor Kulübü, altyapısı ve çalışmalarıyla Malatya Basketboluna yatırım yapıyor.

Bünyesinde bulundurduğu birçok sporcusuyla adından söz ettirmeye hazırlanan Anadolu Basketbol Spor Kulübüne, Alcatraz adlı işyerinden destek geldi. Anadolu Basketbol Spor Kulübüne sponsor olan Alcatraz, kulübün çalışmalarına destek oluyor.

Anadolu Basketbol Spor Kulübü Antrenörü Seyit Şencan, kulüp olarak iyi bir alt yapı oluşturduklarını ifade ederek, sponsor desteğiyle birlikte daha iyi bir noktaya geleceklerini belirtti.

Şencan, 'Basketbol Yeni Yıldızlarını Arıyor' projesi kapsamında çeşitli yaş gruplarında altyapı oluşturduklarını kaydederek, "Anadolu Basketbol Spor Kulübü olarak önceliğimiz iyi bir altyapı. Bu noktada da güzel bir çalışma başlattık. Şuanda iyi bir altyapıya sahibiz. Malatya basketbolunun geleceği adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu noktada bize destek olan Alcatraz'a teşekkür ediyoruz" dedi.

İşletme sahibi Hüseyin Öncel ise, her zaman sporun ve sporcuların yanında olduklarını dile getirdi.

Anadolu Basketbol Spor Kulübü ile iyi bir işbirliği yaptıklarını ifade eden Öncel, "İşletme olarak sosyal sorumluluk çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Çocuk ve gençlerimizin iyi bir şekilde spor yapabilmeleri adına Anadolu Basketbol Spor Kulübüne sponsor olduk" diye konuştu./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BASKETBOL'A SPONSOR DESTEĞİ