29 Mayıs 2015 Cuma, 19:15
BATTALGAZİ’DE VOLEYBOL YARI FİNAL HEYECANI
BATTALGAZİ’DE VOLEYBOL YARI FİNAL HEYECANI
Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Türkiye Yıldızlar Voleybol Şampiyonası yarı final maçları Malatya’nın ev sahipliğinde başladı. Battalgazi Spor Salonu’nda oynanan müsabakalara 4 ilden okul takımları katılıyor. 
Battalgazi İlçesi Spor Salonu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Yıldızlar Voleybol Şampiyonası’na Erzurum, Muş, Adıyaman ve Osmaniye illeri katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından 2015 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan yarı final maçları kapsamında Malatya grubu şampiyonu olan takım Türkiye finallerine katılacak.
İki gün sürecek organizasyon kapsamında Malatya'dan da hakemler görevlendirilecek. Dün saat 14.00’deki açılış maçıyla başlayan grup maçlarını İlçede yaşayan vatandaşlar da ücretsiz olarak izleyebilecek.
Yıldızlar kategorisinde bir başka grup merkezinde yarışan Orduzu İlköğretim Okulu İlimizi Ankara’da başarıyla temsil etmiş grup birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya daha önceden hak kazanmıştı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BATTALGAZİ’DE VOLEYBOL YARI FİNAL HEYECANI