05 Şubat 2015 Perşembe, 14:29
BAYANLAR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Erzincan Gençler Gücü Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 11. haftasında deplasmanda Erzincan Gençler Gücü Spor ile karşılaşacak. Ligde 15 puanla üçüncü sırada bulunan mavi kırmızılı ekip, Yeşiltepe Stadı'nda hazırlıklarını sürdürdü.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kala maçın ardından sona erdi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Takım Kaptanı İlknur Keleş, Erzincan Gençler Gücü Spor'u yenip, zirveden kopmak istemediklerini söyledi.

Keleş, ikinci yarıya iyi başladıklarını ancak Maraşgücü Spor ile berabere kaldıklarını anımsatarak, "Ligde 15 puanla üçüncü sırada yer alıyoruz. Lider Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile aramızda 7 puanlık bir fark var. Bu sezon 2. Lige çıkmak istiyoruz ve bundan sonraki süreçte puan kaybına tahammülümüz yok. Erzincan Gençler Gücü Spor karşılaşmasıyla birlikte bütün maçlarımızı kazanıp, sezonu mutlu bitirmek istiyoruz" dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BAYANLAR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ