05 Haziran 2015 Cuma, 18:33
BAYANLAR ŞAMPİYONA HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Malatya Bayanlar Spor Kulübü U-17 Genç Kızlar ve U-15 Yıldız Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonasına hazırlıklarını tamamladı.

Geçen sezon 2.Ligin kapısından dönen Malatya Bayanlar Spor Kulübü Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar kategorinde Türkiye Şampiyonasına hazırlıklarını tamamladı. Hazırlıklarını teknik direktör Salih Timurkıran nezaretinde tamamlayan kızlarda, hedef Türkiye Şampiyonası olarak belirlendi. Şampiyona öncesi bir hazırlık maçı yapan kızlar, Şampiyonayı beklemeye koyuldu. Kulüp Başkanı Levent Enginol, Şampiyona öncesi Malatya Bayanlar Futbol Takımı futbolcularına güvendiğini dile getirerek, kızlara başarı diledi.

Hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Kulüp Başkanı Levent Enginol, “Türkiye Şampiyonası için başvurumuzu yaptık. U-15 ve U-17 kategorisinde kuralar çekilecek. Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar kategorinde Türkiye Şampiyonası hazırlıklarımızı tamamladık. Geçen yıl Yıldız Kızlar kategorinde Türkiye Şampiyonasında ilk 16’a kalmayı başarmıştık. Genç Kızlar ise ilk 8’e kalmayı başarmıştık. Bu seneki hedefimizi daha da yükselttik. Kızlarımız iki kategoride de Türkiye şampiyonu olmak istiyor. Biz, takım olarak inandık. Salih Timurkıran nezaretinde ve genel menajerimiz eşliğinde hazırlıklar tamamlandı. İnşallah Türkiye Şampiyonu olarak Malatya’ya döneceğiz. Şampiyonaya katılacak olan takımımıza başarılar diliyoruz” dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BAYANLAR ŞAMPİYONA HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI