28 Ekim 2014 Salı, 12:21
BAYANLAR SPOR KULÜBÜ, GEÇİT BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ
Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 7. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin ilk haftasında Erzincan ekibi Geçit Belediyespor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. 
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) bu yılki yapılanması kapsamında 3. Lig'de mücadele edecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2 Kasım Pazar günü sahasında Geçit Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Yeniden 2. Lige dönmek isteyen Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Yeşiltepe Stadı'nda lig hazırlıklarına devam etti. Düz koşu ve ısınma harekeleriyle başlayan antrenman, kısa alanda pas çalışmasıyla devam etti. Çalışma, şut ve orta çalışmasının ardından sona erdi.
Geçit Belediyespor maçı hazırlıklarıyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Malatya Bayanlar Spor Kulübü Genel Menajeri Doğan Çelebi, sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, sezon sonunda bir üst lige çıkmak istediklerini söyledi.
Çelebi, futbolcuların iyi bir hazırlık döneminden geçtiğini belirterek, "Yeni yönetim, yeni bir teknik heyet ve takıma yeni katılan oyuncularla birlikte sezona en iyi şekilde hazırlandık" dedi.
Bu sezon özellikle kurumsallaşma adına önemli atılımlar yaptıklarını dile getiren Çelebi, "Bu sezona tam anlamıyla profesyonel bir şekilde başladığımızı söyleyebilirim. Acemilik dönemimizi geride bıraktık. Bu sezon özellikle kurumsallaşma adına önemli atılımlarımız oldu. Kulüp binamızı ve aracımızı aldık. Bu sezon bizim için çok daha farklı olacak" ifadelerini kullandı.
Çelebi, takıma yeni oyuncuların katıldığını kaydederek, "Elazığ Bordo Spor'dan Sevim Çetin'i transfer etmiştik. Bunun yanında Elazığ Hedefspor'dan Makbule Dündar ve Mersin Camspor'dan da Nilay Güngör'ü transfer ettik. İleriye dönük iyi işler yapabilecek bir takım oluşturduk. Tecrübe eksikliğimiz vardı. Yeni transferlerle genç oyuncularımız tecrübe kazanacak. İnanıyorum ki, bu sene daha iyi bir seviyeye gelip, bir üst lige çıkmak istiyoruz" dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BAYANLAR SPOR KULÜBÜ, GEÇİT BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ