24 Ağustos 2015 Pazartesi, 14:34
BAYINDIR, ANTRENÖRLERİ LİSANS KONUSUNDA UYARDI
BAYINDIR, ANTRENÖRLERİ LİSANS KONUSUNDA UYARDI

BAYINDIR, ANTRENÖRLERİ LİSANS KONUSUNDA UYARDI

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi Başkanı Nihat Bayındır, antrenörleri lisans konusunda uyardı.

Bayındır, 2015-2016 sezonu antrenör lisans kursları başvuruları 21 Ağustos'ta başladığını anımsatarak, başvuruların 30 Eylül Çarşamba günü 17.00'da sona ereceğini ve başvuruların Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesi üzerinden yapılacağını kaydetti.

Tüm kursların yine TFF'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacağına dikkat çeken Bayındır, "

Başvurular kapatıldıktan sonra yapılacak değerlendirmeler sonucunda puan sıralamasına göre katılımcılara kurs davetleri yapılacak. Ayrıca Mayıs 2016 sonuna kadar düzenlemesi kesinleşmiş tüm kurslar TFF.org'dan yayınlanacak. limizden ve de ilimiz dışından antrenör kurslarına başvurmak isteyen adayların mutlaka ama mutlaka TFF'nin sitesinden başvurmaları gerekmektedir. TFF'nin sitesinden başvuruda bulunmayan adayların belirtilen süre sonrasındaki başvuruları kesinlikle dikkate alınmayacaktır" dedi.

Bayındır, geçen yıl C Lisans Antrenör Kursu'nun Malatya'da açıldığını ve 35 antrenör adayının amatör çalıştırıcı diploması aldığını da sözlerine ekledi./HABER MERKEZİ

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BAYINDIR, ANTRENÖRLERİ LİSANS KONUSUNDA UYARDI