04 Ocak 2023 Çarşamba, 13:56
BBP 2023 SEÇİMLERİNDE İDDALI
“2022 yılına BBP Partisi Damga vurduğunu ifade eden” Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, 20 Mart 2022 yılında Battalgazi Belediye Kongre salonunda BBP Partisi Genel Başkanımız Mustafa Destici’ nin  katılımı ile İl Başkanlığı Kongremizi gerçekleştirdik. İl Başkanlığına iki aday olarak girdik, BBP delegelerimizin çoğunluğunun oyunu alarak yarıştan zaferle çıktık, Bize destek veren üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeşilyurt, Battalgazi, Alperen Ocakları, Kadın Kolları ile BBP'ni tek çatı altında topladık. Aldığımız BBP Bayrağını ileriye götüreceğiz dedi.



“BBP Malatya İl Teşkilatı 2022 yılına Damga vurduğunu belirten “Başkan Karaman, Büyük Birlik Partisi Malatya il teşkilatı olarak, Parti binamızın açılışını gerçekleştirdik, Battalgazi, Yeşilyurt, Alperen Ocakları, Kadın Kolları ile BBP olarak vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz, Partimizin misyonu, vizyonunu vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Teşkilat olarak Ramazan Ayında iftar programı düzenledik. Kadın   Kollarımız ve Alperen Ocakları Teşkilatımız ile Sosyal sorumluluk projelerine imza attık, Uyuşturucu ile mücadele etkinliği düzenledik Malatya İl Teşkilatı olarak Sivil Toplum temsilcilerini ziyaret ederek istişarelerde bulunduk Malatya’mızın Kanaat önderlerini ziyaret ederek sohbet ettik, engeli vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik çözüm konusunda elimizden gelen gayreti gösterdik, okula gidemeyen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulunduk, BBP Malatya İl Başkanlığı görevine başladığımızda BBP üye sayımız sadece 600 idi, BBP Malatya il teşkilatı olarak üye sayımız şuanda  3 bin civarı, Malatya Soykan Meydanı ve kentimizin cadde ve sokaklarında Stant açık Bize destek veren Malatyalı Hem şehirlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.  6 Kasım 2022 yılında Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanımız Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Nun ‘dan sonra BBP   Malatya İl teşkilatı olarak ilk Mitingimiz Gerçekleştirdik BBP Genel Başkanımız Mustafa Desteci’ vatandaşlarımızla buluştu, mitinge katılan 10 binlerce vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz şeklinde konuştu.


“BBP Malatya İl teşkilatımız 30 yıllık hayalini gerçekleştiriyor diyen BBP Malatya İl Başkanı Karaman 2023  seçimlerinde iddialıyız, Malatyalı Hem şehirlerimizin destekleriyle BBP Milletvekili çıkaracağız. Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Her zaman destek vereceğiz  ve yanında duracağız. Cumhur ittifakı Türkiye'nin gelişmesine büyümesine, fayda sağlamıştır. Milli ve yerli imkânlarımızla Dünyaya örnek olan bir ülke haline gelmiştir. 60 yıllık hayalimiz gerçek oldu, yerli ve milli arabamız. Togg görücüye çıktı, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Türkiyemizin artık’ İHA SİLAHLARI ve insansız savaş uçakları var Cumhur ittifakına vatandaşlarımızın destek vermesini istiyoruz. Altılı masaya baktığımız zaman ise yerli ve milli çalışmalarımız bölmeye çalışıyorlar, Altılı masa liderlerinin sözlerine baktığınız zaman Türkiye’nin Dış politikasını eleştiriyorlar birde soruyorlar Suriye’de Irak’ta, Libya, ne işimiz var diyorlar bende buradan basın mensuplarımızın yanında sesleniyorum ABD, Fransa, İngiltere Rusya‘nın ne işi var. Diyenlere en güzel cevap  Türkiye Cumhuriyeti sınırlarını koruması için gidiyor, Kimsenin toprağında gözümüz yok ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BBP 2023 SEÇİMLERİNDE İDDALI