03 Şubat 2015 Salı, 18:49
BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCI ÇAYIR DARENDE’DE
 Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır Malatya’nın Darende ilçesini ziyaret etti.
Elazığ’dan karayolu ile Ankara’ya geçen BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, Darende’de partililerle bir süre sohbet etti. Çayır burada yaptığı açıklamada 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “Arkadaşlarımızla birlikte geleceği konuşuyoruz. Eğer yapabilirsek, başarabilirsek Büyük Birlik Partisi’ni meclise sokmayı düşünüyoruz. Bunun yolu yöntemi var inşallah kendimizi doğru bir şekilde anlatabilirsek halktan destek alabilirsek bu gerçekleşebilir” dedi.
Gelinen süreçte Türkiye’nin büyük badirelerden geçtiğini ifade eden Çayır, “Bir ayda binlerce insan kredi kartından ötürü hacizdeler. İnsanımız borçlanarak hayatlarını devam ettiriyorlar. Türkiye şu an gerçekten 12 Eylül öncesinden daha beter. Yani darbe öncesinden daha beter toplum ikiye bölünmüş aynı aileden iki kardeş bir birine düşman olmuş” şeklinde konuştu.
Ülkede nefret tohumlarının ekilmesinin hiçbir siyasi partiye ve siyasi iktidara fayda sağlamayacağını dile getiren Çayır, “Şu an Türkiye belki maddi olmasa bile manevi uçurumun kenarındadır. Türkiye’nin bu atmosferden derhal uzaklaşması gerektiğine inanıyorum. Bunun yolu da bu millet bu yanlışa bu tutuma bu ayrıştırıcı ifadeye dur demesi lazım. Bir kırmızı kart gösterilmesi gereklidir bu nedenle 7 Haziran bu anlamda bir fırsattır” ifadelerini kullandı.
Çayır’a, Darende toplantısında İlçe Başkanı Ali Gök ve parti yöneticileri de eşlik etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCI ÇAYIR DARENDE’DE