03 Şubat 2015 Salı, 16:41
"BIÇAK KEMİĞE DAYANDI"

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, takım olarak sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini söyledi.

Kulüp binasında açıklamada bulunan Meriç, büyük bir şansızlık yaşadıklarını ifade ederek, "Devre arasında çok iyi hazırlanmıştık fakat Kilis Belediyespor, Suruç Gençlik ve Spor ile 44 Malatyaspor maçlarını kazanamadık. Tabi bunun sebeplerini konuşuyoruz. Yaptığımız hataları, her maçtan sonra oyuncularımıza gösteriyoruz. Her maçın kritiğini yapıyoruz. Ama futbol hatalar oyunu. Her hafta bir şeyler yapıyoruz. Büyük bir şansızlık yaşıyoruz" dedi.

 

"KÖTÜ OYNADIĞIMIZI DÜŞÜNMÜYORUM"

Meriç, 44 Malatyaspor karşılaşmasına iyi konsantre olduklarını ancak maçı kaybettiklerini belirterek, şunları söyledi: "Bu hafta içeride 44 Malatyaspor ile oynadık. Kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Maça iyi de konsantre olmuştuk. Ama maçın başlarında kademe hatasından dolayı bir gol yedik. Golü yedikten sonrada iyi oynayan taraf bizdik. İkinci yarıda, baskıyı rakibimizin sahasında kurduk. Bir penaltı pozisyonları var, o da oyunu riske etmiştik. Ne yazık ki, Malatya'nın iki güzide takımı sıkıntılı bir süreçte karşılaştı. 44 Malatyaspor şampiyonluğa, biz ise küme düşmemeye oynuyoruz. Bu şartlarda karşılaşmak istemezdik. Ama bir taraf kazanacaktı. En azından biz öyle düşünüyorduk. Kazanmak için sahaya çıkmıştık. Fakat kaybettik. 44 Malatyaspor'u kutluyorum. Sonuçta futbol bir temaşa oyunu. 'İyi olan kazansın' demiştik. Umarım şampiyon olurlar. Onlara başarılar diliyorum."

 

"BIÇAK KEMİĞE DAYANDI"

Gaziantep ekibi Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ile kendileri adına son derece önemli bir karşılaşma oynayacaklarını dile getiren Meriç, "Artık bıçak kemiğe dayandı. İlk maçta rakibimizi deplasmanda 2-1 yenmiştik. Bu hafta da Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ile sahamızda karşılaşacağız. Bizim için son derece önemli bir maç. Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşma oynayacağız. Bu hafta için oyuncularımı motive edeceğim. Rakibimizi yenip, yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

 

"TEK AMACIMIZ TAKIMI KÜMEDE TUTABİLMEK"

Tek amaçlarının takımı bu yıl kümede tutabilmek olduğunu ifade eden Meriç, " İkinci yarı itibariyle tabi bütün takımlar transfer yaptı. Sanırım transfer yapmayan tek takım biziz. Şuanda bir kaleci ile görüşüyoruz. Volkan kötü bir kaleci değil ama biraz zamana ihtiyacı var. Şu pozisyonda bizim geniş bir zamana ihtiyacımız yok. Köprünün altından sular gelip geçiyor. Biz bir türlü ateş hattının üzerine çıkamadık. Bir kaleci transferimiz olacak. Umarım bu transfer bize güç katar. Tek amacımız Malatya Yeşilyurtspor'u bu yıl küme tutabilmek" dedi./FERDİ DURDU


3_SUBAT_YESILYURTSPOR_CIHANGIR_HOCA paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"BIÇAK KEMİĞE DAYANDI"