19 Mayıs 2015 Salı, 19:02
'BİR HİLAL UĞRUNA' KONFERANSI VERİLDİ

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Gençlik Haftası’ etkinlikleri, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda yapılan ‘Bir Hilal Uğruna’ adlı Konferans ile devam etti.

Malatya Valiliği Kutlama Komitesince yapılan ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Gençlik Haftası’ etkinlikleri Malatya’da devam ediyor. Son olarak ‘Gençlik Haftası kutlama’ etkinlikleri içerisinde Malatya Belediyesi Konferans Salonunda ‘’ Bir Hilal Uğruna’’ adlı Çanakkale Savaşı hakkında Konferans ile devam etti. Konferansta Çanakkale Savaşı hakkında Fotoğraf sergisi, Yaşanmış Hikayeler, Şiir Dinletisi ve Çanakkale Türkülerinin okunduğu konferansı Ünlü Şair Serdar Tuncer sundu. Konferans Ulu Önder Atatürk’e saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Serdar Tuncer’in şiirleriyle eşlik ettiği geceye birçok vatandaş katıldı. Konferansa Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı, Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ve çok sayıda izleyici katıldı.

Çanakkale Savaşını konu edinen konferans, izleyicilerden yoğun ilgi görürken, konferansa ünlü şair Serdar Tuncer’in şiirleri damga vurdu. Duygu dolu anların yaşandığı gecede Serdar Tuncer’in okuduğu ‘Çanakkale Şiiri’ izleyenlerden tarafından büyük alkış topladı.

Öte yandan 4 gün süren Gençlik haftası kutlamaları Atatürk Kapalı Spor Salonunda Battalgazi Belediyesi Mehteran Takımı, Taekwondo, Halk Oyunları ekiplerinin gösteriyle son buldu./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
'BİR HİLAL UĞRUNA' KONFERANSI VERİLDİ