24 Mart 2015 Salı, 17:05
'BİR ÜST LİGE ÇIKACAĞIZ'

Orta saha oyuncusu İrfan Başaran, ligde kalan maçların hepsini kazanıp, PTT 1. Lige çıkmak istediklerini söyledi.

Yaklaşık bir aydır forma giyemediğini anımsatan Başaran, "Sakatlığım nedeniyle 4 maçta forma giyemedim. Fizik kondisyon olarak kendimi pek de iyi hissetmedim. Ama iyi bir galibiyet aldık. Sonuçta kazanmamız lazımdı ve de kazandık. İlk defa geriden gelip, bir maçı kazandık" dedi.

İrfan, final niteliğinde maçlar oynayacaklarını kaydederek, "Kalan maçlarımızı kazandığımız takdirde kimsenin eline bakmayacağız. Böyle bir avantajımız var. Sezon başından beri bu takımın bir üst lige çıkacağına inanıyoruz. Allah'ın izniyle de PTT 1. Lige çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Takımın başarısı için elinden geleni yaptığını kaydeden Başaran, "Takımda değerli ve iyi oyuncular var. Fethiyespor karşısında bence en kötü bendim. İyi bir performans sergileyemedim. Ama bugün ben sahneye çıkarım, yarın başka biri çıkar. Biz maçları şahıs olarak kazanmıyoruz. Yeni Malatyaspor camiası olarak maçları kazanıyoruz" şeklinde konuştu.

İrfan, Aydınspor 1923 ile sahalarında karşılaşacaklarını anımsatarak, "Aydınspor 1923 iyi bir takım ve bazı oyuncuları tanıyorum. Bizim kazanmamız gereken bir maç. Beraberliğe oymayacağız, hiçbir zaman da sahamızda beraberliğe oynamadık. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılacağız" dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
'BİR ÜST LİGE ÇIKACAĞIZ'