18 Eylül 2014 Perşembe, 16:04
BİRLİK BAŞKANI AKIN, BAŞKAN ÇAKIR'I ZİYARET ETTİ
 Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a iadeyi ziyarette bulunduklarını ifade etti.
Akın, tarım ve hayvancılık noktasında sıkıntıların giderilmesi adına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın büyük bir duyarlılık gösterdiğini kaydederek, "Başkanımızın kapısı hem yetiştiricilerimize hem de birliğimize her zaman açık olmuştur. Bu anlamda yetiştiricilerimiz adına başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu sene Türkiye genelinde su sıkıntısı yaşanıyor. Bu konuda herkesin birbirine yardımcı olarak, idareli su kullanmalarını istiyoruz. İnşallah bu kurak yılı çok fazla sıkıntı yaşamadan atlatırsak, her şey daha iyi olacaktır" dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin özverili bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Çakır, "Bölgemizde tarım ve hayvancılık büyük önem taşıyor. Hayvancılığın gelişmesi, üreticilerimizin daha bilinçli üretim yapmasını önemsiyoruz. Bu ürün verimliliği açısından büyük önem taşıyor. Dolayısıyla da Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği bu yönde güzel çalışmalar yapıyor. Bundan dolayı tebrik ediyoruz. Tabi bu yıl kuraklığın getirmiş olduğu bir su sıkıntısı var. Bu alanlardaki eksikliklerle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Malatya'daki her sorunu bizim sorunumuz olarak görüyoruz" diye konuştu.
Ziyarette ayrıca Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a, koyun yününden yapılan paspas hediye etti.

18_EYLUL_BIRLIK_IHSAN_AKIN_BASKAN_CAKIR_ZIYARET paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BİRLİK BAŞKANI AKIN, BAŞKAN ÇAKIR'I ZİYARET ETTİ