23 Ağustos 2015 Pazar, 17:12
BİRLİK BAŞKANI AKIN VE ÜYELER, KIZILAY’A DESTEK OLDU
BİRLİK BAŞKANI AKIN VE ÜYELER, KIZILAY’A DESTEK OLDU
Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve Birlik üyeleri, Kızılay’a kök hücre için örnek verdi ve topluca kan bağışında bulundu. 
Kök hücre projesinin önemine vurgu yapan Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, “Kızılay Malatya Şubesi Dernek Başkanımız Umut Yalçın’ın kök hücre projesine destek olmak istedik. Ben şahsım olarak onuncu kanımı veriyorum, herkesin de bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Bugün de Birlik olarak, hem kan hem de kök hücre için örnek vereceğiz. İnşallah herkes bu konuda daha da duyarlı olur” dedi.
Birlik Başkanı İhsan Akın’a ve Birlik üyelerine teşekkür eden Kızılay Derneği Malatya Şube Başkanı Avukat Umut Yalçın ise, “Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, ekip olarak 3 ayda bir düzenli olarak kan bağışında bulunuyorlar. Ama bu kez kök hücre bağışı da yapmak istediler. Kendilerine, bu dirayetli duruşları ve Kızılay’a olan desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Birlik üyelerinden Osman Ercan ve Mehmet Topal’da, bu tür projelerin çok önemi olduğuna vurgu yaparak, herkesi kan bağışına çağırdılar.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BİRLİK BAŞKANI AKIN VE ÜYELER, KIZILAY’A DESTEK OLDU