25 Eylül 2014 Perşembe, 15:46
BİRLİK VAKFI MALATYA ŞUBESİ 3.MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
 Birlik Vakfı Malatya Şubesi 3. Vakıf Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. 
Birlik Vakfı Şube merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, kamu yöneticileri ve vakıf üyeleri Katıldı.
Toplantıda konuşan Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, "Vakfımızın amacı, geleceğimizin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü, ilmi seviyesi yüksek, çağdaş, bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmaktır’’ ifadelerini kullandı. Ergül, Vakfın eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanda gerçekleştirdiği faaliyetlerden bahsederken, çalışmaları devam eden projeleri da anlattı.
Protokol konuşmalarında ise, Birlik Vakfı’nın çalışmalarının önemine temas edilerek yapılacak olan çalışmalarda ise istişare içinde olacaklarını belirttiler.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BİRLİK VAKFI MALATYA ŞUBESİ 3.MECLİS TOPLANTISI YAPILDI