09 Ocak 2018 Salı, 23:30
Biz İktidar Partisiyiz Ağlama Duvarı Değiliz
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin “Biz iktidar partisiyiz ağlama duvarı değiliz” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Hekimhan’a ziyarette bulundu. Hekimhan ilçe teşkilat başkanı Adil Ağcan, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin ve Malatya milletvekillerinin ilçeye yaptığı çalışmaları ve sunulan imkânlar ilçeye büyük kazanımlar sağlandığını söyledi.
Ağcan, "Malatya Hekimhan karayolumuz tamamlandı. Ak parti hükümeti ilçeye ne kadar imkanlar sunuyor hepimiz görüyoruz. Beş yıldızlı otel görünümlü bir devlet hastanesini sağlıkta yapılmış olan önemli adımlardan bir tanesi. Bizler konusunda hep diyorduk levhalarda Hekimhan önemli bir iş adamımızın ve hükümetin verdiği destek ile üniversitenin ve öğrenci yurdunun yapılması  ilçemize çok büyük bir kazanım olmuştur" diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise AK Parti teşkilatlarında yapılan kongrelere değinerek, teşkilat başkanlarının güven tazeleyerek görevlerine devam etmelerinin ender iller arasına girmelerine vesile olduğunu belirtti. Şahin, "Birçok ilçe teşkilatların yüzde 50 değiştirme ihtiyacı hissetmesine rağmen teşkilat başkanlarının görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri  teşkilatlara zaman harcamaları ve burada gösterdikleri başarı bu görevleri tekrar sürdürmelerine  vesile oluyor" dedi.  Şahin, AK Parti iktidarları döneminde önemli hizmetler yaptiklarını kaydederek, "Bizim asli görevimiz Ankara’da mecliste çalışmamız fakat meclisteki çalışmalarımız biter bitmez siz değerli vatandaşlarımızın yanına gelip hem nefes alabiliyoruz hem de kendimizi mutlu hissediyoruz. Yapılanları anlatırken yapılamayanları da sizlerden dinleyip bunların çözüme ulaşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. Şahin, 2015' te Hekimhan’da yaşanan depremle iligili sorunları çözdüklerini ifade ederek, "Büyükşehir yasasına takılan “DASK” kapsamında depremde oluşan zararların telafisi için sigorta kapsamında bir takım zorlukların olduğunu gördük. Biz iktidar partisiyiz ağlama duvarı değiliz, biz çözüm merciiyiz. Sahada tespit ettiğimiz sorunları hükümet nezdinde, bakanlıklar nezdinde elimizden geldiğince çözüme ulaştırma  gayreti içerisindeyiz.2015 depreminde ilçeye ilk gelen siyasilerdendik burada vatandaşların zararlarını tespit etmeye çalıştık ve asıl sorunun “DASK” tan kaynaklandığını gördük ve bununla alakalı düzenlemelerde tamamlandı" diye konuştu. Milletvekili Şahin, "Köylere ziyarette bulunduğumuz zaman Güçlü ,Gelengeç bölgesinde mera arazisi üzerine yapılan meskenlerle alakalı sıkıntıların bulunduğunu arkadaşlarımız ifade ettiler .Burada başlamak kaydıyla sayın valimizin özellikle mera komisyonuna ve buraya verilen bilgiler neticesinde buradan başlayarak maliye bakanıyla  görüşmelerde bulunduk ve bunu başbakanlıktan da çıkardık" diyerek sözlerini  tamamladı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Biz İktidar Partisiyiz Ağlama Duvarı Değiliz