25 Haziran 2014 Çarşamba, 15:02
BÖLGE GELİŞİM SEMİNERİ CUMA GÜNÜ YAPILACAK
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, antrenör bölgesel gelişim seminerinin 27 Haziran'da Malatya'da yapılacağını kaydederek, antrenörlerin gelişim seminerine katılmalarının zorunlu olduğunu söyledi. 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliğiyle gerçekleştirilen 2014 yılı bölgesel gelişim seminerin bir ayağı Malatya'da yapılacak. 27 Haziran Cuma günü 09.30'da başlayacak olan seminer, 16.30'da sona erecek.
Bölgesel gelişim semineriyle ilgili açıklamada bulunan TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, "TÜFAD'ın şubesinin bulunduğu 54 merkezde bölgesel gelişim semineri yapılıyor. Bu kapsamda Malatya'da da bölgesel gelişim semineri yapılacak. Seminere; UEFA B Lisans, TFF A Lisans, TFF B Lisans, Grassroots C Lisans ve Amatör Kaleci Antrenörlüğü Lisansı olan antrenörlerin katılımı zorunludur. Bu lisansları bulunup seminerlere katılmayan antrenörler bir sonraki seminere kadar çalışma izni alamayacak" dedi.
Bayındır, bölgesel gelişim seminerinin Cuma günü 09.30-16.30 saatleri arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi konferans salonunda yapılacağını ifade etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BÖLGE GELİŞİM SEMİNERİ CUMA GÜNÜ YAPILACAK