06 Mart 2014 Perşembe, 15:45
BOSTANBAŞI BELDESİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
 MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR:
- “MALATYA KABUK DEĞİŞTİRDİ” Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya’da 5 yıllık süreçte önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Malatya, yaptığımız çalışmalarla adeta kabuk değiştirdi” dedi. Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Bostanbaşı Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Mahalle toplantısında konuşan Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, “Bizim durmadan çalışmamız gerekiyor. Başbakanımız durmadan çalışıyor. Bizimde bu yoğun tempoyla çalışmamız gerekiyor. Bu anlamda teşkilatımızda gece-gündüz demeden çalışıyor” dedi.
“GÜZEL PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK”
Şehrin her noktasında çalışma yaptıklarını dile getiren Çakır, “Malatya’yı geliştirmek ve kalkındırmak için 5 yıllık süreçte önemli çalışmalar yaptık. Bu çalışmaları şehrimizin her noktasında gerçekleştirdik. Çünkü şehir ne kadar gelişirse, o kadar yatırım gelir. Dolayısıyla da istihdam artar. Bu nedenle biz Malatya’yı geliştirmekle mükellefiz. Bugüne kadar çok güzel projeleri hayata geçirdik. Malatya adeta kabuk değiştirdi” diye konuştu.
“MALATYA MODERNLEŞTİ”
Çakır, Malatya’nın yapılan çalışmalarla modernleştiğini ifade ederek, “Biz hiç durmadık. “Durmak yok, yola devam” dedik. Biz hizmetlerimizle “durmak yok” dedik. Biz sloganlarımızı gerçeğe dönüştürüyoruz. Bizim sloganlarımız, hizmet sloganlarıdır” dedi.
Malatya’nın büyükşehir olduğunu ve daha büyük projeleri ortaya koyacaklarını kaydeden Çakır, “Bundan sonra çok daha yoğun bir tempoda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmette kaliteyi daha yükseklere çıkaracağız” ifadesini kullandı.
“YEŞİLYURT’UMUZA 3 TÜR YATIRIM GELECEK”
AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, Malatya’nın geçmiş 5 yıllık dönemde Türkiye’de gelişmiş şehirlerarasına girdiğini ifade ederek, yeni dönemde yapacakları çalışmalarla bu seviyenin daha da yükseleceğini belirtti.
Polat, Yeşilyurt’un merkez ilçe olarak yerel seçimlere gireceğini kaydederek, “Seçimle beraber Yeşilyurt'muza bağlanan yirmi köyümüz var. Merkezden on altı mahalle ilçemize bağlanarak tek bir çerçevede planlanarak bütün yatırımlar tek bir plan çerçevesinde gerçekleştirilecektir. Bu süreç içerisinde Yeşilyurt'umuza üç tür yatırım geliyor. Bunlardan birincisi kamunun yatırımıdır. AK Partimiz nasıl ki şimdiye kadar on iki yıllık iktidarımızda Malatya'da hizmetlerini sunduğu gibi inşallah Yeşilyurt'umuza hizmetleri devam edecektir. İkincisi büyükşehrimiz Malatya'da olduğu gibi AK Parti döneminde altyapısı planlanıp, üst yapısıyla yeni bir görünüme kavuştuğu gibi Malatya'nın bütünü içerisinde Yeşilyurt'umuza güzel hizmetler yapılacak” diye konuştu.
“HIZ KESMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin, geçmişteki yerel seçimlere göre büyük önem arz ettiğini söyledi.
30 Mart yerel seçimlerinin “istikrara evet ya da hayır” deme özelliğini taşıdığını ifade ederek, “Bugüne kadar yapılan seçimlerin elbette ki kendi içlerinde özel durumları vardı. Ama şuanda her geçen gün sizler oylarınız, gönüllerinizi AK Parti’yle, o uzun adamla aynı yönde tercihlerinizi kullandığınız müddetçe, bir takım karanlık güç odakları hep rahatsız oldular. Allah’a hamdolsun bugüne kadar vermiş olduğunuz oyların hakkını veren bir kadro ve liderle bu kutlu yürüyüşe başladık. Şuanda hız kesmeden de devam etmekteyiz” şeklinde konuştu.
“MİLLETİMİZ GEREKLİ CEVABI SANDIKTA VERECEKTİR”
AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, 30 Mart’ta yapılacak olan seçimi sadece Mahalli İdareler Seçimi olmadığını ifade ederek, “Bu seçimde, Türkiye’de soygundan, kumpastan, uluslar arası faiz lobisinden yana mıyız? Yoksa haktan, kalkınmadan, adalette ve milli iradeden yana mıyız? Bunu oylayacağız. Bu nedenle 30 Mart yerel seçimlerini çok önemsiyoruz. Biz inanıyoruz ki, Bostanbaşı, Barguzu, Yeşilyurt’ta milletimiz oynanan oyunlara karşı gerekli tokadı sandıkta atacaktır” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BOSTANBAŞI BELDESİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ