02 Şubat 2014 Pazar, 17:13
BU SEÇİM MİLLETE ÖYLE OYUN OYNANAMAYACAĞINI GÖSTERECEĞİMİZ BİR SEÇİMDİR
AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, sağlıklı işleyen Türk demokrasisine planlı ve taammüden saldırı düzenlendiğini söyledi. 
AK Parti’nin Malatya’daki aday tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, “Demokrasimize, Mısır’a çok gördükleri, bizim sağlıklı işlediğimiz demokrasimize planlı ve taammüden saldırı düzenlediler. Ama başaramadılar. Bunu şeye benzettim, her yerde söyledim; dedim ki Gezi olayları da, son hamlelerde yoğurt dolu bir kaba mukavva bir kama batırılmasıdır. Mukavva bir kamayı yoğurt dolu bir kaba batırırsanız, ilk anda etkisi olur gibi, ama sonra eriyip gider. Gezi olaylarını planlayanlar da, demokrasimize saldıranlarda o ilk anda sanki etkisi olmuş gibi oldu, geldi, geldi parlamentodaki üçte iki çoğunluğa çarptı ve gitti. Bugün demokrasimize saldıranlarda, birçok şeyi planlayanlar da nereye çarptı, parlamentodaki üçte iki çoğunluğa çarptı ve düştü, eridi gitti. Yani Millet bir yanda oldukça, parlamentodaki üçte iki çoğunluk devam ettikçe bu ülkedeki senaryoların hiç birisi tutmayacaktır. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında millet desteği çok yoğun bir şekilde devam ettiği sürece bütün bu senaryolar boş çıkacaktır” dedi.
İpek şu şekilde konuştu: “Milletimiz, bu aziz millet, bu çilekeş millet, geçmişte bir çok çileyi çeken millet tek başına iktidarın kıymetini anlamıştır. Bundan sonra sosyal mühendislik, siyasal mühendislik yapanların tamamına sesleniyorum; millet tek başına iktidarın kıymetini anlamıştır. Hiçbir mühendislik bundan sonra işe yaramayacaktır. Bunu burada çok açık ve net bir şekilde söylüyorum; bunun cevabını en net şekilde 2 ay sonra yapacağımız yerel seçimlerde vereceğiz. Yani şunu söyleyeceğiz; sizin siyasi mühendisliğiniz işe yaramaz arkadaşlar. Biz sandıkta dimdik AK Partinin ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayız. Millet olarak sandıkta hep birlikte ders vereceğimiz bir seçim. Bu seçim sonucunu merakla bekleyen, dünya mazlumlarının bütün dünyadaki mazlumların dünyada her hangi bir olay olduğunda ‘Türkiye bize yardımcı olacak mı’ diye yüzünü Türkiye’ye çevirip baktığını ben hep biliyorum, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ben hep baktığını biliyorum, bu seçim o mazlumların yüzünü güldürme seçimi. Bu seçim millete öyle oyun oynanamayacağını göstereceğimiz bir seçimdir.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BU SEÇİM MİLLETE ÖYLE OYUN OYNANAMAYACAĞINI GÖSTERECEĞİMİZ BİR SEÇİMDİR