22 Eylül 2017 Cuma, 15:53
Bu Seçim Sürecini En İyi Şekilde Tamamlanmasını İstiyoruz
 Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 14 Ekim’de MTSO’da yapılacak seçimlerle ilgili olarak,“ Bu seçim, esnafın, tüccarın, işadamın seçimi olduğu için burada birbirimizi incitmeden üslup nezaket kuralları içerisinde seçim sürecinin tamamlanmasının arzusu içerisindeyiz” dedi 
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC)’ni ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Erkoç, bir seçim sürecine girdiklerini belirterek,”Biz bu seçimin Malatya’mıza hayırlar getirmesini yürekte temenni diliyoruz. Bu bir yarıştır, başkanlık için aday olan arkadaşlarımızda başarılar diliyorum. Bu seçim, esnafın, tüccarın, işadamın seçimi olduğu için burada birbirimizi incitmeden üslup nezaket kuralları içerisinde seçim sürecinin tamamlanmasının arzusu içerisindeyiz” diye konuştu.
MTSO’nın şehrin birlikteliğini beraberliğini sağlama noktasında önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu vurgulayan Erkoç,”Geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu hassasiyetimizi devam ettireceğimiz, önemli olan Malatya’nın ticaret altyapısını sanayi altyapısının zenginleşme noktasında üzerimize ne düşüşmüşse geçmişte yaptığımız gibi gelecekte de bunu ortaya kayacağız” şeklinde konuştu.
Erkoç, TSO’nın temsil ve rica makamı olduğunu icra makamı olmadığını belirterek,” Biz bu noktada temsil olarak elimizde geldiğince en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olduk. Rica noktasında ikili ilişkilerimizi üst seviyede tutarak, iş dünyasındaki arkadaşlarımızın derdine çare olmaya çalıştık” diye konuştu.
MGTC Başkanı Kemal Deniz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Şehrimizde yapılacak olan TSO seçimlerinden nedeniyle bir hareketlilik var, bu tatlı hareketlilik şehrimizde de kendisini gösterdi. Biz adaylarımızın hepsini başarılar dilerken, bu şehirdeki esnafın ve tüccarın daha güzel şartlarda çalışmasını sağlayacak projelere kavuşması gerektiği İnancında olduğumuzu ifade etmek istiyorum “ ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Bu Seçim Sürecini En İyi Şekilde Tamamlanmasını İstiyoruz