05 Nisan 2014 Cumartesi, 16:13
BÜYÜKELÇİLERDEN MTSO’YA ZİYARET
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Türkiye istikrarı yakalamıştır. Bu istikrarı bozmak isteyenlere de müsaade edilmeyecektir” dedi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ve Malatya Tarım Fuarı’na katılmak üzere Malatya’da bulunan Karadağ Büyükelçisi Ramo Bızaliç, Srilanka Büyükelçisi Bharathi Wjieratne, Endonezya Büyükelçisi Nahari Agustuni, Makedonya Büyükelçisi Bosan Kaskovki ve Arnavutluk Ticaret Müsteşarı Samir Kurti, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
MTSO yönetim kurulu üyelerinin bazılarının da yer aldığı ziyarette konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya ekonomisi hakkında bilgi aktardı. Erkoç, Malatya ekonomisinin kayısı ve gıda ile tekstilde önde olduğunu söyledi.
Ticari faaliyetleri devam ettirmek için bu tür ziyaretleri sıkça yapmak gerektiğini söyleyen Erkoç, yeni pazarlara ulaşım noktasındaki gayretli çalışmaların bu tür ilişkilerin geliştireceğini vurguladı.
Yatırımların o ülke ve il’deki istikrar, huzur ve güvene bağlı olduğunu dile getiren Erkoç, Türkiye üzerine oynan oyunlardan söz etti.
“Türkiye’nin huzuru ve istikrarını bozmaya hiçbir gücün gücü yetiremeyeceğini ifade etmek istiyorum” diyen Erkoç, “Çünkü Türkiye istikrarı yakalamıştır. Bu istikrarı bozmak isteyenlere de müsaade edilmeyecektir” şeklinde konuştu.
Misafirler, Malatya ekonomisiyle ilgili sorular da yöneltti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BÜYÜKELÇİLERDEN MTSO’YA ZİYARET