05 Nisan 2014 Cumartesi, 12:36
BÜYÜKELÇİLERDEN MÜSİAD’A ZİYARET
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “Ülkeler arasında diyalogu geliştirmek ve ticareti perçinleştirmek adına bu tür ziyaretler çok olumludur” dedi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ve Malatya Tarım Fuarı’na katılmak üzere Malatya’da bulunan Karadağ Büyükelçisi Ramo Bızaliç, Srilanka Büyükelçisi Bharathi Wjieratne, Endonezya Büyükelçisi Nahari Agustuni, Makedonya Büyükelçisi Bosan Kaskovki ve Arnavutluk Ticaret Müsteşarı Samir Kurti; MÜSİAD Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.
Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ve MÜSİAD yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “Ülkeler arasında diyalogu geliştirmek ve ticareti perçinleştirmek adına bu tür ziyaretler çok olumludur” diyerek, MÜSİAD hakkında bilgi aktardı.
MÜSİAD’ın amaçlarından birinin işadamlarının güçlerini birleştirerek ürettikleri ürünleri hem Türkiye piyasasında rekabet gücün arttırmak dünyaya yaymak olduğuna dikkat çeken Balin, 60 ülke 143 irtibat noktasıyla kendi üyelerine hizmet eden MÜSİAD, insanlarımıza iş ve aş temini için de çaba göstermektedir” şeklinde konuştu.
Misafirler, Malatya ekonomisiyle ilgili sorular da yöneltti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BÜYÜKELÇİLERDEN MÜSİAD’A ZİYARET