17 Şubat 2015 Salı, 18:27
BÜYÜKLERDE LİDERLER DEĞİŞMEDİ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde ilk kez puan kaybeden İnönü Üniversitesispor, A Grubu'nda 28 puanla liderliğini sürdürdü.

İnönü Üniversitesispor'u 9 puan geriden 19 puanlı Doğanşehir Belediyespor takip etti. Çatyol Belediyespor, 16 puanla üçüncü sırada yer alırken, 14 puanlı Orduzuspor dördüncü sırada bulunuyor. 10 puana sahip olan Yeşilyurt Belediyespor beşinci, 7 puanlı Sanayispor ise altıncı sırada yer alıyor. 6 puana sahip olan iki takımdan Kale Gençlerbirliği yedinci, Adafı Kartalspor ise son sırada bulunuyor.

 

B Grubu'nda ise Demirspor, 27 puanla zirvede yer alıyor. Şampiyonluk yarışının en güçlü adaylarından Tecdespor ise yaşadığı puan kaybı sonrası 22 puanla ikinci sırada bulunuyor. 22 puana sahip olan bir başka ekip Girmana Belediyesi İpekyoluspor ise averajla üçüncü sırada yer aldı.

13 puana sahip olan Battalgazi Belediyespor dördüncü, 12 puanlı Kaldırımgücü beşinci, 10 puanlı Malatyaspor altıncı, 6 puanlı Akçadağspor yedinci, 2 puanlı Telekomspor ise son sırada yer alıyor./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
BÜYÜKLERDE LİDERLER DEĞİŞMEDİ