03 Nisan 2018 Salı, 22:00
Büyükşehir Ampute Şampiyonluk İçin Kenetlendi
 Ampute Futbol 1. Lig 2.Grup’ta geçen hafta Antalya Büyükşehir Belediyesispor Kulübü’nü 2-0 yenerek liderliğe yükselen Malatya Büyükşehir Belediyespor Amtupe takımında bayram havası hakim. 
Süper Lig hedeflerine adım adım yürüdüklerini kaydeden Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute takımı antrenörü Suat Canlı, aldıkları galibiyetin kendilerini hedeflerine biraz daha yaklaştırdığını söyledi. 
“Malatya’da final maçına çıkacağız” 
Antalya karşısında canla başla oynadıklarını ve galip geldiklerini kaydeden Canlı, “Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute olarak bu sene bir söz verdik. Dedik ki ‘Malatya’ya bir Süper Lig takımı kazandıracağız.’ İnşallah bu hedefimize adım adım yürüyoruz. Antalya galibiyetiyle puanımızı 27 yaptık ve takipçimiz Antalya ile aramızdaki puan farkını 2’ye çıkardık. Ligin bitimine 2 hafta kaldı. Bizim için en kritik maç bu hafta oynayacağımız Sakarya maçı. O maçı da kazanırsak, Allah’ın izniyle Malatya’da final maçına çıkacağız. Son oynadığımız maçta bize inanarak tribüne gelen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır ve Genel Sekreter Yardımcımız Ertan Mumcu olmak üzere, destek veren herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah şampiyonluk kupası Malatya’ya gelecek” diye konuştu. 
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol takımı Pazar günü saat: 13.00’de deplasmanda Sakarya Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Büyükşehir Ampute Şampiyonluk İçin Kenetlendi