30 Ocak 2017 Pazartesi, 11:24
Büyükşehir Basketbol takımı Play-Off’u garantiledi
Büyükşehir Basketbol takımı Play-Off’u garantiledi
Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10. Grup takımlarından Malatya Büyükşehir Belediyespor, sahasında karşılaştığı Sivas Gençlikspor’u 81-51 mağlup etti. 
Malatya Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Malatya temsilcisi rakibini zorlanmadan yendi.
Devreyi 38-17 önde tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, son çeyreğe 56-26 önde girdi.Maçın son bölümünde de etkili oyununu sürdüren turuncu yeşilliler, özellikle pota altındaki etkiliğiyle rakibine farkı kapatma şansı tanımadı ve müsabakayı 81-51 kazandı.
Malatya Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı aldığı bu sonuçla Play-Off’u garantiledi.
-“Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum”
Müsabaka sonrası İHA’ya konuşan Malatya Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı koçu Erol Akdeniz, Play-Off’u garantiledikleri için oldukça mutlu olduklarını kyadetti.
Sivas karşısında başarılı bir oyun ortaya koyduklarını belirten Akdeniz, “Oyucularımız tebrik ediyorum, gerçekten galibiyeti hak ettiler. Aldığımız bu sonuçla Play-Off’u garantiledik. İnşallah Play-Off grubunda da elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyup, Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Büyükşehir Basketbol takımı Play-Off’u garantiledi