21 Şubat 2017 Salı, 15:34
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır
Emekli olduktan sonra meslek hayatına İstanbul’da devam etme kararı alan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Kardiyolog Prof. Dr. Ramazan Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a veda ziyaretinde bulundu. 
Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Özdemir, 26 Yıldır Malatya’da hizmet ettiğini belirterek, “Allah'a şükür yüzümüzün akıyla Malatya’daki görevimizi tamamladık. Bundan sonra da inşallah nasip olursa İstanbul’da görevimize devam edeceğiz. Sizin nezdinizde bütün Malatya halkına teşekkür ediyorum. Görev süremiz boyunca göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Malatya halkından haklarını helal etmelerini istiyorum. Sizler de hakkınızı helal edin. Güzel bir şekilde gittiğimi hissediyorum. Çünkü bol dua aldığımı görüyorum, dualarla gidiyorum içim rahat” şeklinde konuştu.
''Bizim için gurur tablosu''
Malatya’da yaptığı hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Ramazan Özdemir’e teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Özdemir’in Türkiye’nin sayılı hocalarından birisi olduğunu söyledi. İstanbul'daki yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Çakır, “Görevinizi samimi bir şekilde yapmanızın yanı sıra Malatyalı olarak şehrin kimliğine sahip çıkmanız, sizde bir farklılık oluşturdu. Malatya kamuoyu sizleri çok iyi tanıyor.
Görevinizi her zaman özverili, samimi ve gayretli bir şekilde yaptınız. Kadirşinas Malatya halkı yapılan iyilikleri gerçekten unutmuyor. Sizin bu kadar sevilmenizin temelinde, kişiliğiniz, mütevaziliğiniz, mesleğinizdeki başarınız yatmaktadır. Türkiye'nin sayılı hocalarından biri olmanız ve hemşehrimiz olmanız bizim için bir gurur tablosu. Bugüne kadar çok güzel hizmetler yaptınız, sosyal projelerin içerisinde de çok yoğun bir şekilde görev aldınız. İstanbul'a gitmenizi şehrimiz adına üzüntü ile karşılıyoruz ama İstanbul’da yaşayan çok sayıda hemşehrimiz var onlar için de herhalde büyük bir sevinç yaratacaktır. İnşallah bu güzel hizmetlerinizi Malatya’da olduğu gibi İstanbul’da da sürdürürsünüz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret anısına Prof. Dr. Ramazan Özdemir’e kayısı kristali hediye etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır