08 Şubat 2016 Pazartesi, 15:42
Büyükşehir sezonu galibiyetle tamamladı

 Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi (EBBL) 10. Grup’ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı, sezonu galibiyetle tamamladı.

  Büyükşehir, sezonun son maçında Tecde Spor Salonu’nda Maraş Gençlerbirliği ile karşılaştı. Turuncu yeşilliler, müsabakayı 91-63 kazanarak, sezonu galibiyetle tamamladı.

  Mehmet Emin Demir-Zeynetin Binç hakem ikilisinin yönettiği müsabakanın ilk çeyreğine Malatya Büyükşehir Belediyespor hızlı başladı. Dış atışlarda iyi bir yüzde yakalayan turuncu yeşilliler, ilk çeyreği 19-8 üstün tamamladı. Müsabakanın ikinci çeyreğinde Maraş Gençlerbirliği toparlanmış görünse de, Malatya Büyükşehir Belediyespor garkın kapanmasına izin vermedi ve soyunma odasına 41-25 önde gitti.

  Devrenin ardından üçüncü çeyreğe iyi başlayan taraf büyükşehir oldu. Boyalı alandan üst üste sayı üreten turuncu yeşilliler, dış atışlarda ilk çeyrekte olduğu gibi iyi bir yüzde yakaladı ve çeyreği 26 sayı ile tamamladı. Maraş Gençlerbirliği ise üçüncü çeyrekte sadece 11 sayı üretebildi.

  Müsabakanın son çeyreği ise sayı düellosuna sahne oldu. Karşılıklı sayıların atıldığı on çeyreği, Maraş Gençlerbirliği üstün tamamladı. Maraş Gençlerbirliği bu çeyrekte 27 sayı atarken, Malatya Büyükşehir Belediyespor 24 sayı kaydettiği ve müsabakayı 91-63 kazandı./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Büyükşehir sezonu galibiyetle tamamladı