10 Mart 2017 Cuma, 22:47
Büyükşehir’den üniversite adaylarına deneme sınavı desteği
 Malatya Büyükşehir Belediyesi, eğitime tam destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından YGS’ye girecek bin 200 öğrenciye deneme sınavı imkanı sunuldu. 
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyurt Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Polis Amca İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen Yetiştirme ve Destekleme Kurslarına devam eden ve hafta sonu YGS’ye girecek bin 200 öğrenciye deneme sınavı yapıldı.
Sınav öncesi, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Mükremin Yağbasan ile Yeşilyurt Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Lütfi Hangün derslikleri gezdi.
Sınavla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Mükremin Yağbasan, Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime tam destek verdiklerini belirtti. Yağbasan, “Bilindiği gibi mahallelerimizde semt konaklarında ortaokul öğrencilerinin eğitimlerine destek vermekteyiz. Yine Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan Yetiştirme ve Destekleme Kurslarına geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sınav desteğinde bulunmaktayız. 2 günde toplam bin 200 öğrenciye deneme sınavı yapıldı. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Büyükşehir’den üniversite adaylarına deneme sınavı desteği